Wij zijn een groep van 14 enthousiaste zangeressen. In 1990 zijn we als zanggroep gestart. De meesten van ons hadden al enige zangervaring, maar om onze koorklank nog verder te ontwikkelen, hebben we enkele jaren koorscholing gevolgd. Door de jaren heen is er een hechte onderlinge band gegroeid, ondanks een aantal wisselingen.

De groep stond tot juli 2014 onder leiding van Irma Asschert en werd op piano begeleid door Willemien Kraaijenvanger. Sinds september 2014 hebben we een nieuwe dirigente/pianiste in de persoon van Annemarie Hilferink.

In het begin kwam iedereen uit Beltrum, maar inmiddels zijn ook Groenlo, Ruurlo, Eibergen en Haaksbergen binnen de groep vertegenwoordigd.

Ons repertoire is heel divers en dat is een bewuste keuze. Klassiek, pop, musical en filmrepertoire staan op ons programma. Ook beheersen we verschillende a-capellastijlen. We brengen onze nummers met overtuiging en enthousiasme.

We repeteren op dinsdagavond van 20.15 tot 21.30 uur in Dacapo in Beltrum, waarna we gezellig nog wat drinken bij Spilman.

 

Bezoek de website